Zabrana islama u zemlji sultana!


U „zemlji sultana“ u kojoj ne vlada Allahov zakon, već u kojoj je sultan sa svojom skupinom njegovih mušrika izmislio zakon, a zatim obavezao ljude na njega...


Zemlji,  u kojoj je dozvoljen svaki širk i kufr u Allaha, ali nije dozvoljen širk (saučestvovanje) u sultanovom zakonodavstvu .

Zakonodavstvu  u kojem su dozvolili svaki haram kojeg je Allah zabranio od prostitucije, pederluka, kamate, golotinje, alkohola, a i zabranili mnogo toga što je dozvoljeno.

Ali na prvom mjestu, zabranili su Allahov šerijat da se sprovodi, pa čak i samo među onima koji bi to svojevoljno htjeli. (a ko ne vjeruje neka proba to da uradi u svim „islamskim“ zemljama).

I ne samo to, već zemlji u kojoj sultan javno i bez srama obilježava i podsjeća se na godišnjicu smrti Ataturka – njegovog brata po kufru koji je ukinuo tadašnju osmansko-sufijsku vlast (sa nekim segmentima islama) i uspostavio čisti sekularizam, zabranjujući sve što je vjersko.

Zemlji, koja se poziva na uspostavu demokratije i koja to otvoreno obznanjuje u kojoj su zagrantovana prava svakoj sorti kufra i širka, svakoj nevjeri i nemoralnoj ideji, svima osim muslimanima u njihovom pozivanju u šerijat i jednoću Allaha, prvenstveno u zakonodavstvu.

To se pokazalo i neki dan, kada je uhapšena sestra i mudžahida Emina Šahin, samo zato jer je – kako kažu  sultanovi mušrici – „javno vrijeđala i omalovažavala Ataturka“, a sve to zbog njenih riječi: „Ataturk nije bog, mi imamo Božije zakone, a Ataturk nam je donio zakone Zapada.“

Riječi istine koje su zasmetale robovima njihovog božanstva.

Riječi kojim je ova sestra uspostavila i obznanila dokaz cijelome svijetu – prvenstveno munaficima i prokletnicima, nijemim šejtanima, koje (neki) nazivaju ulemom i učenima, - da se zabranjuje islam i jednoća Allaha Uzvišenog.
Nijemi šejtani – koji su glasni kada treba podržati sultana i pozivati njemu – a koji se prave slijepi, gluhi i nijemi kada javno obznani svoj šrik i kufr. 
Nijemi šejtani – koji će odgovoriti na desetine i stotine pitanja o menstruaciji, nifasu, istihazi, čišćenju nakon nužde, sihru (ne podništavajući ove propise u šerijatu), ali kada budu upitani o zakletvi koju polaže sultan, zakonodavstvu koje izmišlja, zabrani šerijata u njegovoj terorističkoj zemlji, njihovom pomaganju nevjernika protiv muslimana i ukidanju Allahovog zakona (ma od koga on bio uspostavljen), njegovom obilježavanju rođenja, smrti, lika i djela njegovog boga Ataturka i sl. pitanja – tada im ni najbolji logopedi ne mogu da odriješe jezik i pokrenu ga da progovori.

I ne samo to, nego ni najbolji hakeri ne mogu da zadrže pitanje koje im se pismeno postavilo a koje žurno obrišu.
I ne samo to, nego još i uđu u nijet pitaoca, pa znaju da neko iskreno pita o menstruaciji, a da onaj koji pita o zakletvi na taguta, ili propisivanju zakona to radi provokatorski ili mora da je neki obavještajac.

Nijemi šejtani koji su prvi u osudi onih koji se suprostavljaju njihovim sultanima i vladarima, koji su prvi kada treba nekoga prozvati tekfirovcem, haridžijom, isilovcem, a koji su posljednji kada je u pitanju riječ istine povodom njihovih sultana.
Pa burjum, o nijemi šejtani, objasnite sestri Emini i muslimanima širom svijeta, kako je glupa i zabluđena, jer je kritikovala vašeg sultana i njegovo zakonodavstvo. Ili objasnite svijetu kako ste vi glupi i zabluđeni jer branite ovakve.

Allah da nagradi sestru Eminu i da joj da sabura sa robovima Ataturka, i da pomogne sve muslimane kojima je Allah Jedini Gospodar i Bog i koji Jedini smije i mora da vlada među ljudima.

P.S
Evo još jedne prilike nijemim šejtanima da nas prozovu tekfirovcima, haridžijama jer govorimo istinu o njihovom sultanu i pozivačima na vratima Džehennema.
Čast nam je radi ovoga da samo tekfirovci i čast nam je radi ovoga da smo haridžije – oni koji su izašli – iz pokornosti i sultanu i njegovom širku.

Obrada : Dava Tim 

0 comments:

Da`va tim

NOVI PAZAR